![]() |
Анонс блогу про те, як змінити своє життя
Поспамлю і я у вас тут трішки :new_eyes:
Я почала вести новий блог, в якому пишу, чого я хочу і що роблю, щоб змінити своє життя на краще. Пишу свої думки про те, що заважає нам продуктивно працювати і змінювати своє життя. Пишу про результати своєї роботи. Просто сподіваюсь, що хтось зможе знайти там щось корисне особисто для себе. Можливо, мій блог стане для когось мотивацією змінити своє життя, а не нити, що все погано і нічого не виходить. Отже, кому цікаво - велкам ту май блог [Посилання доступні тільки зареєстрованим користувачам . Реєстрація тут...] і ловіть трішки позитиву від мене :) |
Falka, диз сама мутила?
|
ні, це шаблон з інтернету
|
Цитата:
Я х0чу свій бл0г завести, але не знаю ш0 там буду писати):new_rin: |
якщо чесно, то взяла перший-ліпший
а потім придивилась - ніби файний )) Старайся вибрати цікаву тобі тему - і вперед |
Гарнi думки, гарно написано... Так тримати!!!
|
дякую :)
я просто вирішила, що досить мріяти про те, чого хочу. Треба діяти :) ось і намагаюсь |
Цитата:
|
я не збиралась приймати участь в конкурсі ))
і не збираюсь ну нецікаво мені )) |
Цитата:
Какой конкурс? Дата 1 мая - это просто стимул заняться этим и никаким конкурсом тут не пахнет. Просто когда есть хоть какой-то элемент соревнования это заставляет двигаться дальше, а не тупо забить потому что сегодня ничего не хочеться делать.
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:10. |
vBulletin 3.8.1 ; Переклад: © , 2004-2008
vB.Sponsors
неОфіційний форум Чернівецького Національного Університету
Адміністрація форуму не несе відповідальність за повідомлення користувачів та рекламні матеріали