Залізо Розділ обговорення різного заліза, методи настроювання та експлуатації, тощо |
![]() |
![]() |
#31 | |
Інженерно-технічний
Живе тут
Детальніше...
Дописів: 286
Завантажень: 0
Сказав Дякую: 45
Йому подякували 48 раз(а) в 38 повідомленнях
|
![]()
Цитата:
Насправді перед тим як купляти такий фотік треба було хоча б щось про нього в інтернеті вичитати. Криві руки...що я можу сказати. Фотоапарат за 1000 баксів не доходить навіть до ТОПУ аматорських зеркальних фотокамер.
![]() |
Користувач подякував Samuel Bernie за це корисне повідомлення: |
lunizz (29.06.2011)
|
![]() |
#32 |
Економічний
VIP
Детальніше...
Дописів: 549
Сказав Дякую: 44
Йому подякували 78 раз(а) в 66 повідомленнях
|
![]()
Та яка різниця, що там в ТОПі? Складається враження, що вам потрібен фотоапарат не для фотографування, а щоб похвалитись "в мене топова камера, коштує N баксів".
Я так само знаю людей, які мають далеко не найкращий фотоапарат (приміром, Nikon D80 чи Canon 350D) і два простесенькі об'єктиви, один з яких кітовий - і при цьому роблять просто потрясні фото. Певний час в інеті навіть прикол ходив, суть приблизно в тому: "У вас такі гарні фото! Мабуть ви маєте дорогий фотоапарат" - "Вечеря була така смачна, мабуть, у вас дорогі кастрюлі"
Користувач подякував Falka за це корисне повідомлення: |
Назарка (29.06.2011)
|
![]() |
#33 | |
Інженерно-технічний
Живе тут
Детальніше...
|
![]()
Цитата:
Ось, наприклад, фотка зроблена мною, в 2007-8 році, ЕХІF по-ідеї має бути, фотік 5-и мегапіклесельний olympus fe5500 :
Спойлер:
Ось фотік - ФОТІК Навіщо взагалі купляти дзеркалки =) ?
![]() |
![]() |
#34 |
Інженерно-технічний
Живе тут
Детальніше...
|
![]()
У мене був випадок, років десь 5-7 назад, коли я сфотографував метелика(вийшло просто афігенно), вирішив фотку продати на фотостоках=) прийнаймні спробувати хотів) Знайшов такий фотобанк, зареєструвався на батька, залив фотку, поставив ціну пару десятків баксів, тільки ексклюзивний продаж і забув. Потім пів року назад скачую іноземний журнал про фотографію чи то про колір, чи то взагалі книжка була) і бачу там свою фотку до статті =)
Так ось, вчіться фотографувати) 5 мегапікселів роблять чудеса, що говорити про 24 чи 18 )
![]() |
#35 | |
Економічний
VIP
Детальніше...
|
![]()
Цитата:
І кількість мегапікселів - теж не важливо. Важливіший розмір матриці. Для прикладу: при однаковому розмірі матриці фотоапарат з меншим числом мегапікселів може давати на порядок кращу картинку, причому часто так і виходить
![]() |
![]() |
#36 | |
Інженерно-технічний
Живе тут
Детальніше...
|
![]()
Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Економічний
VIP
Детальніше...
|
![]()
Того я і сказала, що кажу про це без приколу)
Якщо ти не маєш бажання робити саме художні фото - неважливо, для себе чи заробляти цим - дзеркалка тобі просто не потрібна. Наприклад, в мене дзеркалка, в мого хлопця - крута мильничка. Мій фотік для художки, як кудись йдемо чи їдемо - беремо його фотік, бо зручно.
Користувач подякував Falka за це корисне повідомлення: |
Samuel Bernie (29.06.2011)
|
![]() |
#38 |
Інженерно-технічний
Живе тут
Детальніше...
|
![]()
Без тебя, lunizz, скучно спорить =)))) Присойденяйся.
![]() |
#39 |
Інженерно-технічний
Модератор
Детальніше...
Дописів: 5.409
Сказав Дякую: 481
Йому подякували 519 раз(а) в 414 повідомленнях
|
![]()
Мы постепенно ушли в холливар, обычно спорят кто круче никон или кенон, а мы вообще - нужна ли зеркалка простому смертному
![]() Востаннє редагував lunizz: 29.06.2011 о 17:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Інженерно-технічний
Модератор
Детальніше...
Дописів: 5.409
Сказав Дякую: 481
Йому подякували 519 раз(а) в 414 повідомленнях
|
![]()
На топ никто не целится, не по карману, да и не зачем.
Цитата:
Цитата:
Через 3-4 года ты будешь 100% так же говорить и об этих моделях "далеко не найкращі", а оно действительно так и будет. Прогресс не стоит на месте. О том что все зависит от фотографа никто не спорит. |
||
![]() |
![]() |
Хочеш допомогти розвитку форуму? Відправ посилання всім своїм друзям. Дякую! |
![]() |
Теґи |
60d, a77, alpha a77, canon, canon eos 60d, d7000, eos 60d, nikon, nikon d7000, review, sony, видео, зеркалка, обзор, объектив, сравнение, фото |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Canon eos 500d | lunizz | Залізо | 46 | 23.05.2011 22:20 |
Canon 60D vs 550D vs 7D - which one is better? | lunizz | Залізо | 0 | 18.04.2011 14:45 |
Электронные книги / Сравнительный обзор ридеров Sony PRS-505, PRS-600 и Pocketbook 30 | admin | Найцікавіше з Хабрахабр | 0 | 21.02.2010 22:19 |
Sony Playstation 3 / geohot выложил эксплойт к PS3 для всех | admin | Найцікавіше з Хабрахабр | 0 | 27.01.2010 07:44 |
Sony Playstation 3 / [Ссылка] PS3 успешно взломан | admin | Найцікавіше з Хабрахабр | 0 | 23.01.2010 19:56 |