Викладачі Поділись своїми враженнями про викладача. Можливість анонімно залишити коментар |
![]() |
![]() |
#1 |
Комп'ютерних наук
Живе тут
Детальніше...
Дописів: 451
Завантажень: 1
Завантажень: 0
Сказав Дякую: 117
Йому подякували 81 раз(а) в 60 повідомленнях
|
![]() ![]() Пуюл Володимир В’ячеславович (1980 р.н.) – випускник математичного факультету ЧНУ 2003 року за спеціальністю «Інформатика». Після закінчення університету працював асистентом кафедри математичних проблем управління і кібернетики. Зараз В.В.Пуюл працює асистентом кафедри ПЗКС, закінчив Академію CISCO, отримав сертифікат CISCO CCNA 1та 2. Викладає курси: «Конструювання програмного забезпечення», «Програмне забезпечення мережевих технологій», «Програмування розподілених систем обробки інформації». Основні публікації: 1. Збірник завдань для комплексного державного іспиту студентам усіх форм навчання (освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр», професійне спрямування 6.050102 «Економічна кібернетика»): Навчальний посібник/ Укл. Н.В. Баловсяк та ін.. За редакцією доц. Я.М. Дріня – Чернівці: ЧТЕІ КНЕУ, 2005.–160с . 2. Дрінь Р.Я., Дрінь Я.М., Пуюл В.В. Дослідження динаміки виробничих фондів малого підприємства з урахуванням запізнення при їх введенні.//Сучасні проблеми математичного моделювання, прогнозування та оптимізації: Збірник наукових праць (за матеріалами міжнародної науково-методичної конференції). – Київ–Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський державний університет, редакційно-видавничий відділ, 2006. — с.147–153 3. Дрінь Р.Я., Дрінь Я.М., Пуюл В.В. Модель динаміки малого підприємства з урахуванням запізнень при введенні фондів та з участю зовнішніх інвестицій як форми державної підтримки.//Стратегічний розвиток регіону — економічне зростання та інтеграція: Матеріали XV міжнародної науково-практичної конференції, 11–12 травня 2006 року. Ч.І. — Чернівці, 2006. — с. 114–117 ЗАЛИШ СВОЮ ДУМКУ ПРО ВИКЛАДАЧА
![]() Востаннє редагував Reanimator: 04.03.2011 о 03:21 |
![]() |
![]() |
Хочеш допомогти розвитку форуму? Відправ посилання всім своїм друзям. Дякую! |
![]() |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Жихаревич Володимир Вікторович | Reanimator | Викладачі | 0 | 04.03.2011 03:27 |
Комісарчук Володимир Васильович | Reanimator | Викладачі | 0 | 04.03.2011 03:26 |