Спорт Спорт в університеті, результати змагань, обговорення, видео |
![]() |
![]() |
#1 |
Інженерно-технічний
Живе тут
Детальніше...
Дописів: 286
Завантажень: 0
Сказав Дякую: 45
Йому подякували 48 раз(а) в 38 повідомленнях
|
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Інженерно-технічний
Модератор
Детальніше...
Дописів: 5.373
Сказав Дякую: 480
Йому подякували 513 раз(а) в 408 повідомленнях
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Інженерно-технічний
Модератор
Детальніше...
Дописів: 5.373
Сказав Дякую: 480
Йому подякували 513 раз(а) в 408 повідомленнях
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Комп'ютерних наук
Живе тут
Детальніше...
Дописів: 451
Завантажень: 1
Сказав Дякую: 8
Йому подякували 76 раз(а) в 65 повідомленнях
![]() ![]() ![]() |
![]()
Недостатньо. Не займаюся. Раніше трохи ходив у тренажерний зал.
Ну а щодо нації. Так, палять багато і це погано. Боротися з цим треба не заборонами і штрафами, а цілеспрямованою роз'яснювальною роботою. Сам не палю. А на рахунок алкоголю скажу, що відмовлятися зовсім мінімум недоцільно, але й міру знати треба. Становище України по випивці в цілому, не гірше, ніж в середньому по Європі. Сам я можу випити, можу і немало випити, але роблю це лише в компанії, з приводу і не частіше 1 рази в 1-2 місяці, можу пива випити з літр в 2 тижні. А так щоб квасити по пару днів і просто так - то не моє.
JID: [Посилання можуть бачити тільки зареєстровані користувачі ] http://twitter.com/logicmax Langate [Посилання можуть бачити тільки зареєстровані користувачі ] [Посилання можуть бачити тільки зареєстровані користувачі ] [Посилання можуть бачити тільки зареєстровані користувачі ] |
![]() |
![]() |
Хочеш допомогти розвитку форуму? Відправ посилання всім своїм друзям. Дякую! |
![]() |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Святкування дня фізичної культури та спорту в Чернівцях (відео) | admin | Чернівецькі новини | 0 | 11.09.2010 23:11 |
Чи правда що в ЧНУ є рекорди в різних видах спорту?? | KoD | Спорт | 21 | 20.08.2010 11:26 |
У Чернівцях розпочнуть будівництво басейну й Палацу спорту | admin | Чернівецькі новини | 0 | 17.12.2009 12:16 |
Карантин у місті відмінено | admin | Чернівецькі новини | 0 | 25.11.2009 21:52 |