проститутки львів
Follow us on twitter

неОфіційний форум Чернівецького Національного Університету (ЧНУ)

 
Примітки

Болталка Спілкування про все, що не ввійшло в попередні розділи форуму

Відповідь  
Старий 11.02.2011, 13:56   #1
Reanimator
Комп'ютерних наук
 
Аватар для Reanimator
Живе тут
Детальніше...
 
Реєстрація: 23.08.2009
Дописів: 451
Завантажень: 1
Завантажень: 0
Сказав Дякую: 117
Йому подякували 81 раз(а) в 60 повідомленнях
Типово Бази даних і С++



Привіт

Постало переді мною таке завдання, як написати програму для тестування студентів. Думаю писати на С++, а для зберігання тестів використовувати базу даних. Так-от, яку базу даних можете порекомендувати для використання, щоб і відносно безпечною була, і могла вільно переноситись з одного комп’ютера на інший???

Дякую)
__________________
[Посилання можуть бачити тільки зареєстровані користувачі ]
Reanimator зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.02.2011, 14:29   #2
lunizz
Інженерно-технічний
 
Аватар для lunizz
Модератор
Детальніше...
 
Реєстрація: 11.03.2009
Дописів: 5.477
Завантажень: 0
Завантажень: 0
Сказав Дякую: 486
Йому подякували 544 раз(а) в 435 повідомленнях
Типово

Цитата:
Допис від Reanimator Переглянути допис
а для зберігання тестів використовувати базу даних.
А есть ли смысл палить по воробьям из пушки? Или это для собственного развития?

Цитата:
Так-от, яку базу даних можете порекомендувати для використання, щоб і відносно безпечною була, і могла вільно переноситись з одного комп’ютера на інший???

Дякую)
Не глубоко владею информацией, но мне кажется тебе проще будет использовать MS Access для "і могла вільно переноситись з одного комп’ютера на інший". А еще проще тесты хранить в файлах, это точно мобильно. Пишешь свой кодер/декодер для этих тестов чтобы в открытом виде не лежали.

Лично мне все это было бы проще сделать на php&mysql, естественно нужен вебсервер.
lunizz зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.02.2011, 14:40   #3
drongous
Прикладної математики
Новачок
Детальніше...
 
Реєстрація: 02.11.2009
Дописів: 1
Завантажень: 0
Завантажень: 0
Сказав Дякую: 0
Йому подякували 0 раз(а) в 0 повідомленнях
Icon13 Ровер

Завдання хай змінять, а то ровер заново робити ви не зможите.
А про базу забудьте а то за набто дивно стає що хочите писати те що вам не доно на данному рівні
drongous зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.02.2011, 14:46   #4
YurKo
Комп'ютерних наук
Місцевий
Детальніше...
 
Реєстрація: 15.08.2010
Дописів: 161
Завантажень: 0
Завантажень: 0
Сказав Дякую: 6
Йому подякували 18 раз(а) в 13 повідомленнях
Типово

Цитата:
Допис від drongous Переглянути допис
Завдання хай змінять, а то ровер заново робити ви не зможите.
А про базу забудьте а то за набто дивно стає що хочите писати те що вам не доно на данному рівні
WTF????????
YurKo зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.02.2011, 14:46   #5
lunizz
Інженерно-технічний
 
Аватар для lunizz
Модератор
Детальніше...
 
Реєстрація: 11.03.2009
Дописів: 5.477
Завантажень: 0
Завантажень: 0
Сказав Дякую: 486
Йому подякували 544 раз(а) в 435 повідомленнях
Типово

Цитата:
Допис від drongous Переглянути допис
Завдання хай змінять, а то ровер заново робити ви не зможите.
Если есть желание, то почему нет? А вдруг "велосипед" будет быстрее/меньше/лучше обычного.
Цитата:
А про базу забудьте а то за набто дивно стає що хочите писати те що вам не доно на данному рівні
Исходя из ваших рассуждений, то вообще не стоит получать новые знания, только потому что они не даны на данном уровне. Знания нынче сами приходят в голову?
lunizz зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.02.2011, 18:21   #6
nexton
Комп'ютерних наук
 
Аватар для nexton
VIP
Детальніше...
 
Реєстрація: 16.05.2009
Дописів: 1.527
Завантажень: 0
Завантажень: 1
Сказав Дякую: 334
Йому подякували 193 раз(а) в 163 повідомленнях
Типово

Цитата:
Допис від Reanimator Переглянути допис
Привіт

Постало переді мною таке завдання, як написати програму для тестування студентів. Думаю писати на С++, а для зберігання тестів використовувати базу даних. Так-от, яку базу даних можете порекомендувати для використання, щоб і відносно безпечною була, і могла вільно переноситись з одного комп’ютера на інший???

Дякую)
я в таких випадках використовував парадокс, але luniz дав слушну ідею, краще в файлах, і зробити кодер/декодер, криптографія допоможе) такого на нашому факультеті ніхто ще не робив, було б класно)
__________________
[Посилання можуть бачити тільки зареєстровані користувачі ]
[Посилання можуть бачити тільки зареєстровані користувачі ]
nexton зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.02.2011, 22:12   #7
Reanimator
Комп'ютерних наук
 
Аватар для Reanimator
Живе тут
Детальніше...
 
Реєстрація: 23.08.2009
Дописів: 451
Завантажень: 1
Завантажень: 0
Сказав Дякую: 117
Йому подякували 81 раз(а) в 60 повідомленнях
Типово

дякую
менi також набагато легше це було б на php-mysql реалiзувати, тай, чесно кажучи, вже й сам починав про файли думати... та все одно дякую всiм!!!
а що ж скажете про використання баз даних для бiльш серйозних проектiв, у яких з файлами важкувато обiйтися, наприклад, бази даних товарiв якогось магазину??
__________________
[Посилання можуть бачити тільки зареєстровані користувачі ]
Reanimator зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.02.2011, 23:00   #8
logic
Комп'ютерних наук
 
Аватар для logic
Живе тут
Детальніше...
 
Реєстрація: 07.08.2009
Дописів: 451
Завантажень: 0
Завантажень: 1
Сказав Дякую: 8
Йому подякували 76 раз(а) в 65 повідомленнях
Типово

Реши, что тебе надо - прогу или сайт. Базу сетевую или локальную. Если локальную и C++ - лучше юзай SQLite, и пиши на QT к примеру.
__________________
JID: [Посилання можуть бачити тільки зареєстровані користувачі ]
http://twitter.com/logicmax

Langate

[Посилання можуть бачити тільки зареєстровані користувачі ]
[Посилання можуть бачити тільки зареєстровані користувачі ]
[Посилання можуть бачити тільки зареєстровані користувачі ]

Востаннє редагував logic: 11.02.2011 о 23:03
logic зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 12.02.2011, 11:33   #9
Reanimator
Комп'ютерних наук
 
Аватар для Reanimator
Живе тут
Детальніше...
 
Реєстрація: 23.08.2009
Дописів: 451
Завантажень: 1
Завантажень: 0
Сказав Дякую: 117
Йому подякували 81 раз(а) в 60 повідомленнях
Типово

чому саме на к’юті??
__________________
[Посилання можуть бачити тільки зареєстровані користувачі ]

Востаннє редагував Reanimator: 13.02.2011 о 17:44
Reanimator зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.02.2011, 12:45   #10
lunizz
Інженерно-технічний
 
Аватар для lunizz
Модератор
Детальніше...
 
Реєстрація: 11.03.2009
Дописів: 5.477
Завантажень: 0
Завантажень: 0
Сказав Дякую: 486
Йому подякували 544 раз(а) в 435 повідомленнях
Типово

Да действительно, почему на QT?
Reanimator, определяйся каким ты видишь своё приложение и уже оттуда пляши в нужную сторону
lunizz зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Хочеш допомогти розвитку форуму? Відправ посилання всім своїм друзям. Дякую!

Відповідь  

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Інформаційні ресурси, бази даних. Бібліотекар Бібліотека університету 2 17.02.2012 13:05
База даних інженерних та біомедичних наук lunizz Учбові матеріали 0 22.04.2010 11:22
Passport GMID: Глобальна інформаційна база даних ринкової інформації lunizz СтудЗона 0 19.10.2009 12:15
Річна передплата на базу даних Наука Онлайн lunizz Учбові матеріали 0 13.05.2009 20:25




знакомства для секса